top of page

eHLR-utbildning - ARBETSPLATS

Beställningsprocessen.png

Skapa omtanke, trygghet och säkerhet för alla på arbetsplatsen med en snabb, pedagogisk och effektiv utbildning i Hjärt-lungräddning. Onlineutbildningen eHLR använder det nya moderna digitala klassrummet som plattform och förmedlar kunskaper genom tydliga filmer, fakta, grafik och bildmaterial. Det ingår också kunskapsfrågor, slutprov - och ett personligt intyg efter att alla moment är avklarade. Utbildningen är på svenska, men textning på engelska finns om så önskas.

 

Den praktiska träningen av HLR sker på en självinstruerande övningsdocka som skickas till er. Ni förvarar den i ett rum där er personal individuellt tränar HLR på övningsdockan i de praktiska momenten i utbildningen. Kursen genomförs på deltagarens mobil eller dator som i första hand tas med till rummet där övningsdockan finns. Eller om man vill ta dockan till sin dator. Är det många som går utbildningen på distans så kan en styvare soffdyna eller kudde vara ett alternativ att träna på.

Fördelen med vårt digitala format är att man när som helst kan genomföra utbildningen enligt sin individuella kalender - och organisationen behöver inte längre pussla med scheman, utbildningstillfällen eller betala för vakanta kursplatser som inte utnyttjas. För att säkerställa att ni alltid har aktuella kunskaper så har ni tillgång till materialet ett helt år - vilket också ger den unika möjligheten att repetera allt hur många gånger man vill. Kunskap på riktigt!

 

Som ansvarig för utbildningar hos er så är processen enkel. Beställ bara rätt antal personliga licenser och ett startpaket som inkluderar en övningsdocka.

 

Följande moment ingår i utbildningen eHLR för Arbetsplats:

 

  1. Hjärtats funktion

  2. Kontroll av livstecken

  3. Larmning

  4. Utföra HLR – vuxna och barn

  5. Använda hjärtstartare

  6. Stabilt sidoläge

  7. Häva andningsstopp – vuxna och barn

  8. Slutprov

 

Tillsammans hjärtsäkrar vi hela Sverige med både kunskap och hjärtstartare - snabbare, billigare och mer effektivt än idag! Vi är varandras livförsäkring!

Utbildningen finns textad på engelska, danska, norska och finska. Fler språk går att ordna.

Snabb offertförfrågan!

Intresserad av offert på följande:
bottom of page